Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Híreink: Tehetséggondozás

2023. 05. 12. 15:52

Rendhagyó ének óra

Rendhagyó énekórán vettek részt az ötödik, hatodik és hetedik osztályosok. Marton Abigél (5.o.) és édesapja Marton Gábor rézfúvós hangszereket mutattak be és szólaltattak meg a tanulóknak. Sok érdekességet tudhattak meg ezekről a hangszerekről Gábor bácsitól és Szöllőskey Szilvi tanár nénitől.

Bővebben ...
2023. 01. 24. 14:01

Kazinczy szépkiejtési verseny

Diákjaink idén is sikerrel versenyeztek az iskolánkban, helyben megrendezett Kazinczy szépkiejtési versenyen. Indulóink a következő tanulók voltak: Az 5. osztályból Ács Liliána Piroska, Forró Lüszi Hanna, Cziperle Viktória, Schiánszky Karolina Flóra és Simon Erik József. A 6. osztályból Fekete Flóra, Dognai Luca, Szűcs Vivien. A 7. osztályból Godó Korina, Patkó Lilien, Gábor Rebeka. A 8. osztályból Bíró Kornélia, Czesznak Barbara, Kismárton Gábor, Kovács Jázmin és Lengyel Vanda versenyeztek. Helyezést értek el az 5-6. osztályból 1. Fekete Flóra 2. Ács Liliána 3. Simon Erik József. A 7-8. osztályból 1. Gábor Rebeka 2. Patkó Lilien 3. Godó Korina. Gratulálunk Nekik! Köszönjük a szervezést és a felkészítést Szőllőskey Szilvia tanárnőnek és Molnárné Szatmáry-Révai Erzsébet tanárnőnek.

Bővebben ...
2021. 05. 26. 17:33     |        

DÜRER SZÜLETÉSÉNEK 550. ÉVFORDULÓJA

1471.május 21-én született Albrecht (Ajtósi) Dürer világhírű reneszánsz festő, grafikus, aki édesapja révén magyar gyökerekkel rendelkező humanista alkotó volt. Iskolánk csatlakozott egy országos felhíváshoz, melyben a mester híressé vált monogramját kellett újra alkotni.

Bővebben ...